Konkurs "Innowacyjne metody pracy z uczniem w szkole branżowej"
w Warszawie
Al. Jerozolimskie 32, 00-024 Warszawa
Dyrektorzy szkół prowadzących kształcenie zawodowe
województwa mazowieckiego
uprzejmie informuję, że w dniu 24 maja 2023 r. Mazowiecki Kurator Oświaty ogłosił konkurs pt.: „Innowacyjne metody pracy z uczniem w szkole branżowej”.
Celem konkursu jest wspieranie działalności innowacyjnej szkół ponadpodstawowych kształcących w zawodach szkolnictwa branżowego oraz wymiana dobrych praktyk w zakresie stosowania przez nauczycieli nowatorskich metod pracy z uczniem.
Konkurs adresowany jest do dyrektorów szkół, instruktorów praktycznej nauki zawodu oraz nauczycieli, publicznych i niepublicznych szkół ponadpodstawowych kształcących w zawodach szkolnictwa branżowego z obszaru województwa mazowieckiego.
Organizatorzy konkursu przewidują następujące równorzędne nagrody:
- tablet oraz bezpłatne miejsce na studiach podyplomowych: „Technologia i inżynieria chemiczna i procesowa”, prowadzonych przez Politechnikę Warszawską – Wydział Chemiczny,
- tablet oraz bezpłatne miejsce na studiach podyplomowych: „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”, prowadzonych przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie – Wydział Żywienia Człowieka,
- tablet oraz bezpłatne miejsce na studiach podyplomowych: „Podyplomowe studia baz danych”, prowadzonych przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie – Wydział Zastosowań Informatyki i Matematyki.
Termin nadsyłania prac konkursowych: do dnia 30 czerwca 2023 r.
Szczegółowe informacje na temat przedsięwzięcia znajdują się w załączonym Regulaminie Konkursu.
Mam nadzieję, że nasza inicjatywa okaże się interesująca oraz dostarczy Państwu okazji do pogłębienia wiedzy, niezbędnej w codziennej praktyce szkolnictwa zawodowego.
Zapraszam Państwa do wzięcia udziału w Konkursie.
Z poważaniem,
Mazowiecki Wicekurator Oświaty
/-/
Krzysztof Wiśniewski
Pliki do pobrania
-
Regulamin Konkursu
249.27 KB
-
Załącznik nr 1 do Regulaminu Konkursu
25.5 KB
-
Załącznik nr 2 do Regulaminu Konkursu
39 KB
-
Załącznik nr 3 do Regulaminu Konkursu
26.5 KB